dl safe logo copy copy
social
social (2)
social (1)

DL safe security systems

economic final copy

Economic

GSM Бежичен алармен системи

- Андроид и IOS Апликација.

- Подржува 7 бежични зони, 8 далечински.

- Дојава на 6 телефонски броеви + 3 Броеви за СМС дојава

. - Гласовен потестник за сите операции.

- Бежично кодирање, можност лесно и брзо да додадете нови сензори.

- 3 групи на времено активирање и деактивирање.

- Името на секоја зона на одбрана може да биде ревидирана.

- 3xAAA 300mAH батерија ќе остане активен и ќе ве алармира дури и кога ќе снема струја.

- Компактибилен со ADEMCO Contact ID protocol.

- Метални далечински за долготрајна издржливост.

- Жичана сирена.

appnew copy
10
tel2 copy

1x Алармна единица,

1x Бежичен сезор за движење,

1x Бежичен сезор за Прозор/врата,

1x Жичана сирена,

2x Метални Далечински