dl safe logo copy copy
social
social (2)
social (1)

DL safe security systems

sirena alarm rolo copy

rolo

Бежичен алармен системи за гаражи и подруми
 

- Јачина од 90дб и трепкачко светло

- Можност да се додадат вкупно 4 сензори

- Компактибилен со сите наши алармни системи

- Бежично кодирање, можност лесно и брзо да додадете нови сензори.

- Роло сензор за роло врати.

- Метално далечинско за долготрајна издржливост.

1x Бежична алармна сирена/единица,

1x Бежичен сезор за движење,

1x Бежичен сензор за роло врата

1x Метално Далечинско