dl safe logo copy copy
social
social (2)
social (1)

DL safe security systems

modern final copy

Modern

GSM Бежичен алармен системи

-- Андроид и IOS Апликација. Вграден часовник

- Подржува 2 жичани и 99 бежични зони, 8 далечински

-Дојава на 6 телефонски броеви + 3 Броеви за СМС дојава.

- Гласовен потестник за сите операции.

- Бежично кодирање, можност лесно и брзо да додадете нови сензори.

- 3 групи на времено активирање и деактивирање.

- Зачувување на инсталираната позиција на централата за 10с.

- СМС известување пред да се испразнат батериите на сензорите.

- Името на секоја зона на одбрана може да биде ревидирана.

- После ставањето на СИМ Картица може да се користи како домашен телефон.

- Опција при активиран аларм да слушате се што се случува во просторијата каде е инсталиран.

- Подржува бежична сирена.

- Можност да се именуваат зоните по желба како пожар, прозор, врата.

- Вградена 4.2литиумска батерија ќе остане активен до 6     часа и ќе ве алармира дури и кога ќе снема струја.

- Вградена сирена 80дб жичнан сирена 120дб

- Компактибилен со ADEMCO Contact ID protocol.

- 3 групи на времено активирање и деактивирање.

- Пластичните се заменети со Метални далечински за долготрајна издржливост.

appnew copy
gsm30c copy
30c (2)
30c (4)
tel2 copy

1x Алармна единица,

1x Бежичен сезор за движење,

1x Бежичен сезор за Прозор/врата,

1x Жичана сирена,

2x Метални Далечински