dl safe logo copy copy
social
social (2)
social (1)

DL safe security systems

nvrr

16ch NVR

               МРЕЖЕН ВИДЕО СНИМАЧ

- NVR СНИМАЧ 1080p РЕАЛНА 1920Х1080 РЕЗОЛУЦИЈА, (БЕЗ ХАРД ДИСК)

- H264/H265

- 16канален максимум 16 камери до 5mp

- Поддржува 1 Хард диск до 8тб

- Прегледување на материјалот 1канал 5mp или 4 канали 1080p

-  Поддржува интелегентен софтвер: Броење на луѓе, детекција на одредена ареа, изчезнување на објект, аларм при поставена линија (со камери со слинк протокол).

- Работи со сите наши IP камери жичани и wifi бежични

-1RJ45, 1VGA, 1HDMI, 2XUSB2.0

- МОЖНОСТ ЗА ГЛЕДАЊЕ, ПРЕГЛЕДУВАЊЕ НА МАТЕРИЈАОТ ДИРЕКТНО ОД МОБИЛЕН