dl safe logo copy copy
social
social (2)
social (1)

DL safe security systems

Lux

GSM Бежичен алармен системи

- Андроид и IOS Апликација. Вграден часовник

- Дојава пред да се изпразнат батериите на сензорите.

- Можност да го снимате сопствениот глас за сите функции.

- Подржува 50 бежични зони, 8 далечински

-Дојава на 6 телефонски броеви + 3 Броеви за СМС дојава.

- Гласовен потестник за сите операции.

- Автоматско кодирање, можност лесно и брзо да додадете нови сензори.

- СМС известување пред да се испразнат батериите на сензорите.

- 3 групи на времено активирање и деактивирање.

- Зачувување на инсталираната позиција на централата за 10с.

- Името на секоја зона на одбрана може да биде ревидирана.

- После ставањето на СИМ Картица може да се користи како домашен телефон.

- Опција при активиран аларм да слушате се што се случува во просторијата каде е инсталиран.

- Подржува бежична сирена.

- Можност да се именуваат зоните по желба како пожар, прозор, врата.

- Вградена литиумска батерија ќе остане активен до 6 часа и ќе ве алармира дури и кога ќе снема струја.

- Можност да се програмира за звонче при отварање врата.

- Можност за користење на RFID картици при користење стигнува порака дека носителот на картицата пристигнал.

- Јавување при заборавен отворен прозорец, врата..

- Компактибилен со ADEMCO Contact ID protocol.

- Ултра тенок панел. - Последна генерација далечински.

appnew copy
6666
appp

1x Алармна единица,

1x Бежичен сезор за движење,

1x Бежичен сезор за Прозор/врата,

1x Жичана сирена,

2x RFID Картици

2x Далечински