dl safe logo copy copy
social
social (2)
social (1)

DL safe security systems

dome kit mini

DOME KIT MINI 1920X1080

- КОМПЛЕТЕН КИТ ЗА ВИДЕО НАДЗОР (БЕЗ ХАРД ДИСК)

- 5MP HVR H.265 СНИМАЧ ПОДРЖУВА ДО 5МП КАМЕРИ

  МОЖНОСТ ДА СЕ СМЕНИ РЕСИВЕРОТ СО 1080N (ПОЕФТИНА ВАРИЈАНТА).

- 2 КАМЕРИ 2MP (1920Х1080),

- 3.6MM 3MP ЛЕЌА

- МРЕЖЕН КАБЛЕЛ ДО 20 МЕТРИ НАПРАВЕН ПО ВАШ ИЗБОР

NEXANS (ЦЕЛОСНО БАКАР). МОЖЕ И ПОДОЛГ СО ДОПЛАТА

-  НАПОЈУВАЊЕ, ВИДЕО БАЛУНИ, НАПОНСКИ КОНЕКТОРИ

- МАУС.

- МОЖНОСТ ЗА ГЛЕДАЊЕ, ПРЕГЛЕДУВАЊЕ НА МАТЕРИЈАЛОТ ДИРЕКТНО ОД МОБИЛЕН