dl safe logo copy copy
social
social (2)
social (1)

DL safe security systems

Драг лил Дооел е основана 2016 година. Наша примарна дејност се алармни системи, видео надзор ip камери, контрола на пристап

 

Алармните системи се поделени на аларми со WIFI конекција и аларми со GSM картици.

 

Исто така поседуваме камери за видео надзор, dome kameri, ip kameri, PTZ kameri, alarmi.

 

Наша цел е да ви бидат достапни најновите технолошки достигнувања во областа на домашната безбедност...

 

Некој вредните работи ги обезбедуваат пред кражбите... А вие!?...

 

Нашите системи се од последната генерација на достигнувања во областа на безбедноста...

 

Нашите системи подржуваат АДЕМКО ИД протокол...

 

Наша цел е сите наши клиенти да бидат 100% задоволни...

 

Вашите паршања можете да ни ги поставите и ние најитно ќе ви одговориме...

people1
people3
people2

Никола

нашиот тим

Фросина

Горица

dl za nascopy
dl copy